Joób Olivér Gondozó és Rehabilitációs Szeretetintézmény
Legfrissebb hírek
Jóga nyugdíjasoknak
Tovább..
Alföldi tanyák, valamint tanyás térségek megőrzése és fejlesztése
Tovább..
Kertvárosi Evangélikus Templom, Szociális és Közösségi Központ Építéséért Alapítvány

Adószám: 18809309-1-15

Alapítvány bemutatása

 

A Kertvárosi Evangélikus Templom, Szociális és Közösségi Központ Építéséért Alapítvány munkájával alkalmas lett a kertváros lakóinak hitéleti, szociális, közösségi és szabadidős igényeinek kielégítésére, valamint segíti a civilek együttműködését, az alapító Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyházzal együttműködve.

Az itt élő ellátottaink közösségépítő kiránduláson, vehettek részt, így a kapcsolatuk erősödött. Az ellátottak a napi gondjaikat egy kicsit feledhették, és felszabadultan, gondjaikat otthon hagyva, ismerkedtek meg a kiránduláson résztvevőkkel, valamint olyan helyre is eljuthattak, ahová egyébként nem tudtak volna elmenni. Jártunk Egerben, Ópusztaszeren, Aggtelken, s többször utaztunk Budapestre. Márciusban pedig miskolctapolcai kirándulást tervezünk.

Továbbá pályázati forrásból 2 alkalommal lehetőségünk volt civil workshopot tartani, a Nyíregyházán működő civil szervezetek részére. A program során civil szerveztek tagjai, munkatársai számára biztosítottunk képzést. Ezt a tevékenységet, az elmúlt években kezdtük el, akkor a civilek ismereteiket bővíthették: elektronikus ügyvitel, pályázatírás, projektmenedzsment, civil jogi és pénzügyi ismeretek, érdekérvényesítés és adományszervezés témakörökben.

 

Alapítvány adószáma: 18809309-1-15

 

Partnereink